top of page
Tilda stretchar

Hej!

Välkommen till mig! Tilda Rydén heter jag som driver företaget FysioTilda där jag arbetar med träning kring graviditet samt menstruationscykeln och kostrådgivning. Träning och kost är för mig något som ska vara roligt samt hållbart och jag tycker att det är viktigt att fokusera på dessa delar som ett bidragande till välmående.

Foto: Caroline Svensson

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om Tilda

Jag är Leg. fysioterapeut och Lic. kostrådgivare med utbildning inom kvinnohälsa. Jag är själv väldigt intresserad av hur vi som kvinnor påverkas av vår menstruationscykel under träning. Samt hur vi kan optimera träningen utefter våra cykler för att få som bäst resultat och må bra på vägen. Träning under och efter graviditet är även ett ämne som jag brinner för. Det finns många myter kring träning under och efter graviditet och där vill jag finnas med för att hjälpa till att reda ut vad som stämmer och inte. Mitt mål är att få kvinnor att känna sig självständiga i sin egen träning genom att optimera träningen efter dig som person i din unika situation. Jag gillar också att utmana mig själv med nya träningsmål och genom att testa nya övningar och träningsformer.  

Genom mitt intresse och min kunskap vill jag hjälpa fler kvinnor att få kunskap kring menstruationscykeln, graviditet och träning. Därför har jag skapat föreläsningar och informationspaket inom ämnet för att kunna ta denna kunskap vidare!

 

 

 

Kontakt

Om du är intresserad av att veta mer om någon produkt eller tjänst, tveka inte över att kontakta mig!

bottom of page