top of page
Tilda stretchar

Hej!

Välkommen till mig! Tilda Rydén heter jag som driver företaget FysioTilda där jag arbetar med träning för kvinnor i alla åldrar. Träning och kost är för mig något som ska vara roligt samt hållbart och jag tycker att det är viktigt att fokusera på dessa delar som ett bidragande till välmående.

Foto: Caroline Svensson

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Om Tilda

Jag är Leg. fysioterapeut och Lic. kostrådgivare med utbildning inom kvinnohälsa. Jag är själv väldigt intresserad av hur vi som kvinnor påverkas av våra hormoner under livet och i relation till träning samt prestation. Träning under och efter graviditet är även ett ämne som jag brinner för. Det finns många myter kring träning under och efter graviditet och där vill jag hjälpa till att reda ut i djungeln av information kring vad som stämmer och inte. Mitt mål är att få kvinnor att känna sig självständiga i sin egen träning genom att guida och optimera träningen efter dig som person i din unika situation.

Genom mitt intresse och min kunskap vill jag hjälpa fler kvinnor att få kunskap kring träning under alla delar av livet. Därför har jag skapat föreläsningar, kurser och informationspaket inom ämnet för att kunna dela med mig vidare av denna kunskap!

 

Kontakt

Om du har några frågor, hör gärna av dig till mig!

bottom of page