top of page
Bakgrund_edited.png
Gravid kvinna.png

En digital träningsplats för dig som är gravid eller nybliven mamma för återhämtning, utmaning, svett, vila och styrka. Träna var du vill, när du själv har tid och möjlighet. Träningen utförs  på dina egna villkor och utefter vad du klarar av i dagsläget. I det digitala träningsrummet varvar vi stretchande och avkopplade träningspass med träningspass för flås och styrka. 

 

Välkommen!

GRAVID- OCH MAMMATRÄNING

Ingen bindningstid. Alltid 14 dagars gratis prova på. Friskvårdsbidraget går att använda!

Erbjudandet om 14 dagar gratis prova på gäller för nya medlemmar. Som prenumerant får du tillgång till alla yogaklasser online när och var du vill.

Bakgrund_edited.png
Bakgrund_edited.png
Bakgrund_edited_edited.jpg
Tilda står

Träna när och var du vill

Passen är anpassade för att både du som gravid eller nybliven mamma ska kunna utföra dem oavsett vilken graviditetsvecka du befinner dig i eller hur många veckor det var sedan du genomgick förlossning. Vi varvar kondition med styrka och tränar enbart med kroppsvikt eller träningsband.

 

Du tränar utifrån dina förutsättningar och träningspassen är anpassade för att så många som möjligt ska kunna utföra dem. Träningspassen är även uppdelade efter graviditetens trimester så att du kan hitta de pass som fungerar för dig i dagsläget. Förutom träning under graviditetens trimestrar så finns det även träningspass för dig som genomgått förlossning. Det digitala träningsrummet innehåller även tips på övningar för dig som har foglossning, guidad knipträning, avslappningsövningar och pass för att stretcha ut kroppen.  

 

Vi tränar för att må bättre, stärka upp kroppen och för att ge den en god grund under samt efter graviditet. 

 

Plattformen är en lättillgänglig gravid- och mammaträning som du kan använda när och var du vill. Du får ta del av förinspelade klasser som är anpassade för både dig som är nybörjare eller erfaren inom träning. 

Prispaket

Bli medlem och börja träna med mig redan idag!

 • Onlineträning

  79kr
  Varje månad
  För dig som är gravid eller nybliven mamma
   Prova gratis i 14 dagar
  • Guidad knipträning
  • Träningspass att följa under varje trimester
  • Träningspass att följa efter förlossning
  • Övningar vid fogsmärta
  • Övningar för mage efter förlossning
 • Mest prisvärt

  Onlineträning årsvis

  790kr
  Varje år
  För dig som vill träna under hela graviditeten!
   Prova gratis i 14 dagar
  • Guidad knipträning
  • Träningspass att följa under varje trimester
  • Träningspass att följa efter förlossning
  • Övningar vid fogsmärta
  • Övningar för mage efter förlossning

Frågor? Maila kontakt@fysiotilda.com

Vanliga frågor

Vad är det för skillnad på den digitala träningsplatsen och programmen i webbshopen?

Den digitala träningsplatsen erbjuder inspelade träningsprogram som du som deltagare följer framför datorn eller TV:n där jag guidar dig genom passen med musik och muntliga instruktioner. Jag leder dig genom varje steg i träningen, ger instruktioner och motiverar.

För dig som föredrar att träna på egen hand passar programmen i webbshopen bättre som du kan utföra hemma eller på gymmet. De innehåller träningspass med bilder på alla övningar, korta övningsvideos och textbeskrivningar som visar dig hur du utför övningarna på rätt sätt, vilket gör det enkelt för dig att sedan utföra passet på egen hand. 

 

Oavsett vilket sätt du föredrar att träna på är all träning jag erbjuder utformad för att du ska få en trygg och lagom utmanande träning, så välj det alternativ som passar dig bäst.

Hur aktiverar jag min 14 dagars provperiod?

Provperioden aktiveras automatiskt från att du signar upp och blir medlem! Ingen betalning dras förrän provperioden är över och du har inte heller någon bindningstid.

bottom of page